Algekrem

Har du problemer med tørr hud på kroppen? Prøv vår bestselger, den fantastiske ALGEkremen! Den hjelper deg med tørrhet, irritasjon, rødhet og kløe i huden.

Åpningstider

Man-Tor: kl. 10.00 - 17.00

(lengre åpningstid etter avtale)

 

Fredag: kl. 10.00 til kl. 15.00

(lengre åpningstider etter avtale)

 

Lørdag: Etter avtale

 

TLF: 64 85 99 80

Følg oss på Facebook

facebook

Våre behandlinger

 

Vi bruker følgende merker: Darphin,  Guinot, Germaine de Cappuccini, Gehwol og Leighton Denny negle produkter.


 

Vi har mer enn 20 års erfaring og kan tilby deg det meste og beste innen moderne hudpleie. Hos oss finner du hud og kroppsterapeuter, autorisert fotterapeut, aromaterapeut og massasjeterapeut Vi har utviklet egene behandlings menyer slik at du som klient hele tiden får de mest profesjonelle, kreative og sikreste behandlingsprogrammene.

Ansiksbehandling/Hudpleie :
Ansiktshuden trenger regelmessig pleie for å bevare renhet og glød. Terapeutene våre gjør alltid en grundig annalyse av huden før behandlingen starter.
Vi har behandlinger for alle hudtyper. Vi benytter Guinots ledende hydradermi og Hydradermi lift. Denne verdens kjente behandlingen kombinerer mekanisk og manuell behandling på en enestående måte. Behandlingen etterlater huden med fantastisk resultat som varer lenge.

Massasje :
Vi utfører ulike typer massasjeteknikker ettersom hva klienten ønsker og har behov for. Klassisk massasje, aromaterapi, rygg/nakke massasje og lymfedrenasje og cellulittmassasje. Alle disse øker blod- og lymfe sirkulasjonen, løser opp stiv og stram muskulatur og skaper ro og total avslapping hos klientene.

Autorisert fotterapeut :
Vår autoriserte fotterapeut har også tilleggsutdannelse innen diabetisfotterapi. Alt innen moderne fotterapi. eksempel: nedgrodde negler, hælsprekker, hard hud, liktorn, vorter, sopp m m. Hos oss er du i trygge hender hos en  profesjonell fotterapeut.Hva med fotpleie med deilig massasje eller fotmassasje med urtebad.  Hvis du vil glede noen da har vi gavekort på fotbehandlinger.

Spray tan :
Vi bruker SIENNA X. Du blir brun på bare 10 min. Ingen skadlige virkestoffer og svært lite lukt når den aktiverer.
Etterlater huden med en gyllen og naturlig brun farge (ikke gul).

SPA behandlinger :
Våre unike Spa behandlinger er utviklet for å gi deg en total velvære opplevelse. Fortryllende aromaer, harmoniske farger og behagelige konsistenser, vil gi deg en dyp følelse av velvære og avslapping.Våre SPA behandlinger inneholder: hydroterapi, algeterapi, aromaterapi og Thalassoterapi.

Øyebehandling: det svært sensitive øyne partiet trenger ekstra pleie for å bevare sin vitalitet og spenst. Derfor benytter vi helt unike behandlings metoder som er tilpasset øyepartiet. Behandlingene gir umiddelbar effekt.

Permanentfarge av vipper og bryn: Gir øyepartiet et ekstra "løft".

Make-up: vi gjør make-up til alle annledninger, hverdag som fest. Vi gjør deg vakker til bryllup og fest og vi garanterer at du blir fornøyd.

Hårfjerning: vi bruker voks eller blend. Blend egner seg best på små områder som ansikt, bikinilinje, mage, rundt brystvorte etc. Brasiliansk voks har vi også. Det er også mange menn som har problemer med skjenerende hårveks. De vokser gjerne rygg, bryst armer, spørr om det er noe du lurer på.

 

Trøtte føtter?

 

Vi kan hjelpe med:

 

Hard hud

Hælsprekker

Ingrodd negl

Liktorn

Fortykkete negler

Fotvorter

Fotsopp

 

Autorisert fotterapeut gir
råd og veiledning.

Kart

 

kart

 

Finn frem til oss
-klikk på kartet